Delphix、デジタルトランスフォーメーション時代の ビジネスアプリケーション開発加速に向け、 富士通と販売代理店契約を締結

企業のクラウドイニシアティブの加速、SAP HANAへの移行の合理化、過去にない速さの新しいデジタル顧客エクスペリエンスの提供を推進

イノベーションの迅速化を図る企業をDataOpsを通じて支援する米国Delphix Inc.の日本法人であるDelphix Software合同会社(東京都渋谷区、以下 Delphix)は、富士通(以下 富士通))と販売代理店契約を締結しました。本契約により、富士通はデータベース仮想化ソリューション「Delphix Dynamic Data Platform」の販売に加え、導入支援等のサービスの提供が可能になります。

Delphixは、ビジネスクリティカルなプロジェクト向けの迅速かつセキュアなデータアクセスを組織に提供します。Delphixプラットフォームを利用することで、ソフトウェア提供の最適化、コスト削減、競争力の維持を図るためのマルチおよびハイブリッドクラウド戦略を実現できます。

「Delphix Dynamic Data Platform」を活用することで、企業はハイブリッドクラウド環境でのアプリケーション開発の迅速化や、ミッションクリティカルなデジタルトランスフォーメーションの推進をよりスピーディーに図れるようになります。

「Delphix Dynamic Data Platform」はさらに、リスクを抑え、主要なビジネスを中断することなく、SAP HANAへの迅速な移行を支援します。Delphixには、HANA実装の平均プロジェクト時間を20%短縮し、わすか1年間で数百万ドルのコストを節約してきた実績があります。SAPを導入している企業は、Delphixを利用してデータベースや業務に必須となるビジネスアプリをより先進的にすることで、アプリケーション開発をより迅速行うことができるようになります。

富士通の執行役員常務兼テクノロジーソリューション部門エンタープライズビジネスグループ長である東 純一氏は、次のように述べています。

「Delphix Dynamic Data Platform」は、誰でも簡単かつ迅速·安全に業務データを管理できるため、SAPをはじめとした基幹システムやアジャイルおよびDevOpsによるビジネスアプリケーションの開発において、開発効率や品質の向上を実現できると考えています。 富士通は、当社の持つ幅広い知見やノウハウとDelphix社のソリューションを融合させることにより、お客様のビジネス拡大やデジタルトランスフォーメーション実現に貢献してまいります。

Delphixの創業者兼CEOであるジェディディア·ユー(Jedidiah Yueh)は、次のように述べています。

「データは、エンタープライズアプリケーションとトランスフォーメーションプログラムの中心にあります。エンタープライズがクラウドへの革新と移行を続ける中で、データ管理の困難さと重要性が高まっています。Delphixデータプラットフォームと富士通のグローバルリーダーシップと高い技術があれば、お客様はトランスフォーメーションを確実に推進し、イノベーションを継続させるための強力な組み合わせを手に入れることができます。」

fujitsu
(左)Delphix グローバルビジネス担当バイスプレジデント ダニエル·グレイブス
(右)富士通株式会社 執行役員常務兼テクノロジーソリューション部門エンタープライズビジネスグループ 東 純一氏

SAPソリューション
製品カタログ

Delphixのミッションは、データを通じて企業のイノベーションの迅速化を支援することです。すべての企業がデータ企業となる世界において、Delphix Dynamic Data Platformはチームにセキュアなパーソナルデータ環境へのセルフサービスアクセスを提供することで、アプリケーション開発、アナリティクス、AIを促進すると同時にデータリスクを最小限に抑えます。詳しくはhttps://www.delphix.com/jaをご覧いただくか、TwitterFacebookLinkedInでフォローしてください。

*本文中に記載されている会社名、製品名は、各社の登録商標または商標です。

<本件に関する報道関係者のお問い合わせ先>
■Delphix Software合同会社 吉川
TEL:03-4360-5563
E-mail: koji.yoshikawa@delphix.com

hero-background-1400x522genrocket.png

Delphix Demo Video: How to Deliver Synthetic Data

See how teams can use Delphix to provision synthetic and subset data

Win at Digital Business Transformation by Mastering Data Operations

Read Blog

Digital Transformation Leaders Honored at Data Company Conference

JGC Corporation, Michelin, Morgan Stanley, and TD Ameritrade recognized for game-changing use of DataOps to drive digital transformation

SAN FRANCISCO, Calif., July, 1, 2020 -- The first-ever Data Company Award winners were announced at the inaugural Data Company Conference. The nominees spanned six countries that collectively represent over $1.5 trillion in annual revenue. The winners featured enterprises ranging from financial giants to leading global manufacturers, each demonstrating the use of DataOps to transform their business operations or customer experiences in extraordinary ways.

The Data Company Awards are organized into four categories:

• Accelerators: Teams accelerating innovation by using data to enable CI/CD workflows;
  • Guardians: Teams reducing business risk by consistently ensuring data compliance and security with automated masking data across heterogeneous and hybrid cloud environments;
  • Pioneers: Teams significantly increasing the scope of data for training stronger AI/ML models;
  • Sentinels: Teams improving production resiliency by drastically reducing the time to access data and environments to resolve issues in a production environment

“Data is a transformational asset that is often trapped in siloed systems and processes,” said Jedidiah Yueh, Co-Chair of the Data Company Conference and Delphix CEO. “It’s inspiring to see how technology leaders are harnessing data with DataOps to transform their businesses.”

Winners of the 2020 Data Company team awards include:

• Morgan Stanley (Accelerator)—Recognized for incorporating production-quality data into automated CI/CD workflows used by multiple application development teams. This has made a significant impact on accelerating the delivery of new features for their trading and booking applications.
  • TD Ameritrade (Guardian)—Recognized for meeting regulatory compliance requirements and reducing exposure in the event of breaches by automating the process of data masking across hybrid environments for over a dozen different banking applications.
  • JGC Corporation (Pioneer)—Recognized for using DataOps automation to access large volumes of data across multiple sources without time gaps. This has given data scientists and analytics teams the ability to better predict project outcomes, reduce project risks, and reduce plant costs.
  • Michelin (Sentinel)—Recognized for reducing the risk of outages and the mean time to repair (MTTR) for critical systems that rely upon data and batch processing to optimize tire supply and delivery, saving millions of dollars a year in downtime cost avoidance.

“We’re proud to partner with companies including Morgan Stanley, TD Ameritrade, JGC Corporation, and Michelin on their data journey,” added Yueh. “The biggest companies in the world today—Apple, Amazon, Microsoft, and Google—are tech companies that have mastered data operations and management. While tech is leading the charge, data is becoming a strategic battleground for companies in every industry.”

About The Data Company Conference
Today, every company is a data company, if it wants to survive. But with cloud, AI/ML, and increasing data regulations, data is becoming increasingly complex to manage. The Data Company Conference brings together leading companies across all industries with a focus on leveraging data as a transformational asset. The Data Company Conference provides a collaborative forum for CIOs, CTOs, CDOs, and other technology leaders to share exclusive insights, processes, and frameworks that enable data-driven digital transformation.

About Delphix
Delphix is the industry leader in DataOps and provides an intelligent data platform that accelerates digital transformation for leading companies around the world. The Delphix DataOps Platform supports a broad spectrum of systems—from Oracle databases to mainframes, ERP applications, and Kubernetes containers. Delphix provides a comprehensive range of data operations and APIs to enable modern CI/CD workflows and automates data compliance for privacy regulations, including GDPR, CCPA, and the New York Privacy Act. In addition, Delphix helps companies sync data from private to public clouds, accelerating cloud migrations, customer experience transformation, and the adoption of disruptive AI technologies. In a world where every company is becoming a data company, Delphix provides a critical platform to enable data-driven transformation. For more information, visit www.delphix.com or follow us on Twitter, Facebook, and LinkedIn.